180711


140711


låg på gräsmattan och sov hos mormor efter jobbet idag. och åt nyplockade hallon, skorpor med marmelad och drack flädersaft medans hon berättade massa barndomsminnen.

050711
Vet ni vad jag vill ha? 2 oktober. Jag längtar till jag vaknar upp den dagen, för då har jag 7 månaders äventyr framför mig. 7 månader på resande fot. 7 månader i en ryggsäck. 7 månader med nya platser att upptäcka och nya människor att möta varje dag.

Jag och mina två vänner bokade våran förmodligen största resa i våra liv för några veckor sedan. En dröm som jag har haft så länge jag kan minnas.Vi lämnar alltså den svenska hösten och vintern den 2a oktober, och landar på manilla, Fillipinera, dagen efter, där vi ska spendera tre veckor. Vi tar oss sedan vidare till Vietnam och ska på egen hand ta oss upp till Thailand genom Kambodja under ungefär fem veckors tid. Efter två månader i asien flyger vi mot vårt stora mål, Australien. Där är planen att ta oss upp längs östkusten och jobba längs vägen. Och när vi ändå är där ska vi såklart över till Nya Zeeland också. Jag ska lära mig att surfa och jag ska försöka vinna över min lilla rädsla för djupa vatten och ta dykcert.....blandannat. Jag är så sjuuukt peppad!!!040711


RSS 2.0